Så trötter


Fredag! Jag ville så gärna ha min Noora-tröja jag fick av Ylva igår men tror jag har ett möte med en person som är över 60 så skippar :(

Jag är verkligen helt slut efter den här veckan. Hade så svårt att vakna i morse också. Ska idag ta ett försiktigt gympass efter jobbet, köpa de sista grejerna för morgondagens Tjerbal anno 2017 och förbereda huvudrätten, men från klockan 20:00 framåt är det jag som ligger i koma i soffan med en tallrik chark och ett glas rött i handen. Vill gå lägga mig 22:00. Mmm längtar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s