EPIPHANY

Igår kom jag fram till kanske en av mitt livs största klarheter. Känner mig upplyst, stark, lugn, harmonisk, självsäker. Har alltså bestämt mig för att måla precis hela vårt nya sovrum ljusgrått (okej minus taket). KÄNNS MYCKET BRA! Har tänkt och tänkt på tapeter men inget känns hundra. Att bara måla en vägg känns också himla mjää. Så kör all in, tror det kommer bli perfekt.

Vad tycks, ska bli exakt som på bilden. Scoutar nu mässinglampor att skruva fast i väggen. På veckoslutet blir det en tur till målfärgsbutiken. Wohoo, om lite på en månad får vi redan börja fixa och trixa i lägenheten, hoppas kunna visa er lite bilder redan i mittan av april.

sovrumsinspo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s