SommarsemesterN

Hejhej från kontoret! Mina kolleger är på arbetsresa denna vecka så det är bara jag och vår IT-kille här som myser runt här. Håller på med en Powerpoint som ska presenteras för styrelsen nästa vecka, blir alltid helt galen när jag blir tillbedd om sådant och går bananas. Ska ännu ikväll be Riku göra några finishing tricks som ger lite wow-effekt, SÅ bra är jag verkligen inte :D

Jaja, ikväll ska vi boka vår sommarsemester! Lite tidigt kanske men behöver lite sol att se fram emot efter denna långa vinter.  Även om lägenheten är värd alla våra pengar (true story den och banken tog alla våra pengar) så ska vi se till att komma iväg någonstans på sommaren, trots att det inte blir den resa vi hade tänkt oss från början.

Lutar mot att boka 10 dagar på denna ö, kan ni gissa var det är? Vill bo i en liten by och bara köra runt till nya platser varje dag. Gaah vill köpa en bikini på H&M:s nätbutik och åka NU! 

sicily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s