Den sista middagen

Plockade fram en champagneflaska jag fick av flickorna för att fira den sista måltiden. 


Danne hade mig sig rosa tulpaner till mig!


MysLu

Middagssällskapets sista middag i denna lägis är officiellt slut. Danne gick runt och liksom sög in varje detalj i lägisen för att inte glömma :’) Men snart är vi ju grannar på öyn och ska kanske skaffa en gemensam båtplats på våren! Danne har eventuellt en helt gratis båt på lut och vi kan dela på hamnavgiften. Skulle vara en sådan dröm. Tänk att kunna åka på aw till Skiffer i lill-båten?!

Har ätit så jäkla god rostbiff med hasselbackspotatis ikväll. Åsa och jag drack ett par glas rött till och killarna hade öl. Mycket bra och så hederligt god och enkel vardagsmiddag. 

Nu ska jag sova för att vara effektiv på kontoret imorgon så att jag kan gå hem tidigt, ändå fredis. 

Har förresten skrivit ner en 9 månaders livsplan, ska publicera den imorgon. Så mycket kul som kommer att hända nu och så många målsättningar som klarnar för mig. Är jättepepp karriärsmässigt på nya utmaningar till hösten när mitt kontrakt är slut. Ska gå lite kurser och grejer som bidrar till att kunna landa drömjobbet. Ni vet när man spelar tv-spel och måste ta sig igenom några check points för att klara världen? De senaste fyra åren känns precis som det. Till skillnad från när jag vara 24 vet jag däremot nu vad de där check pointsen består av i praktiken. 

Man får väl vara glad för att det här är ett positivt och pirrigt problem när man är 28. Har aldrig haft svårt att hitta jobb, men fattar ju att situationen kan vara helt annan om 10 år. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s