Toaletten – så gott som klar i mitt huvud!

Åh är så pepp på toaletten och sovrummet i vår nya lägenhet. Dessa rum är de enda jag har en klar vision för och vågar köpa små inredningsgrejer till på förhand.

Den nya lägenheten har alltså ett stort badrum och en skild liten toalett som är inbygg i ett rör mitt i vardagsrummet. Ser ganska roligt ut haha. Mycket fräsch och snudd på lyxigt renoverad är den. Eftersom vår lägenhet ligger ett stenkast från stranden med helt öppet hav framför så vill jag få in lite skärifiilis i både sovrummet och badrummet. Absolut inte maritint (ryyys), men färger i olika nyanser av grått och blått och så kanske en trevlig liten poster med havstema här och där.

screen-shot-2017-02-28-at-22-09-45

Toaletten har plats för en stor tavla, köpte en fin poster med havsskum som motiv från Desenio, och en guldram till det. Vita fluffiga handdukar ska jag vi satsa på från Lexington under helgen och en vas med guldkant äger jag redan. Vill ännu ha en tvålflaska av glas eller sten med gulddetalj och en vit, mjuk badrumsmatta. Sedan anser jag budgetupplyftningen av det fräscha, men ganska vita badrummet, vara komplett!

SÅ PEPPPPP!!!1

Nu ska jag göra ett collage för sovrummet, köpt lite grejer på den fronten också…oopz.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s