Dubbeldinner


Few, lång dag idag. Klockan sju åt jag ett kvarglömt päron på kontoret pga höll på att fö av hunger. Glamour. Min ex-kollega och en av mina två favoritspanjorer bjöd mig på sushilunch idag så det var ju alltid något! Han har landat ett toppenjobb så vi firade det lite. Den killen har så jäkla mycket outnyttjat potential i sig så är superglad för hans skull. 

Har precis kommit hem och ska fixa middag nu innan sömn. Både jag och Riku gick till butiken och köpte samma middag utan att veta om det. Tyvärr var det grillad höna så nu har vi två. Vet någon om en grillad höna håller i kylskåp i två dagar?? Imorgon äter vi ute så blir inget middagsfix. Får väl ta med den till jobbet i värsta fall :)) Lill-hönis. 

Inget övrigt att rapportera, ska kolla på Bonusfamiljen, ett program jag gick från att kolla på i brist på annat till att älska?? 

Häj. 

4 reaktioner på ”Dubbeldinner

  1. trogen läsare skriver:

    Höna hålls upp till en vecka i kylen. Inte så fräsch då längre men en sås duger den till då ännu ;) h. Ekonomisk och säkert matförgiftad en vacker dag.

    • Smulan skriver:

      Jaa, avocado- och kycklingsallad! Riku tyckte nämligen inte att den skulle hålla i två dagar men känns bra nu när jag blir uppbackad här :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s