Söndagskafi


Idag har vi varit på kaffe på stenarna utanför vårt kommade hus (jag vet vi är patetiska men jag älskar verkligen hela det området) med Danne och Åsa, sedan promenerade vi runt halva Drumsö. Bränner i kinderna nu kan jag säga! Efter det drog vi ännu till Bauhaus för att hämta upp knopparna till våra köksluckor samt tog en sväng på Vepsäläinens rea.

Vi söker desperat efter två snygga fåtöljer men det är så svårt! Alla jag vill va kostar 1000 euro styck och det ryms verkligen inte i budgeten!

När vi kom hem kollade jag ett avsnitt Bachelor som jag sedan även somnade framför mmmm. 

Nu ska vi äta middag och se på Big Little Lies. Mycket bra serie, synd att jag läste boken den baserar sig på för typ tre veckor sedan så den är inte direkt spännande. Boken är bättre så läs den först!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s