Veckoslut och sommarresa fixad

Igår orkade Riku inte laga mat så det enda alternativet var att gå ut och äta :D åt biff och franskisar på The Cock, mmm. 

Här kommer de enda två bilderna jag tagit denna helg. Har i princip gjort nada.  Gått till gymmet och fixat lite hemma typ. Borde kanske börja packa inför flytten om en vecka men är så oinspirerad på det och hatar att gräva efter mina grejer i lådor. Tror vi håller på det ännu ett par dagar åtminstone. 

På fredag kom jag hem från jobbet och drog sedan ut på en långpromenad med P3 Dokumentär i öronen. Lyssnade på Morden i Arboga. Hemskt men spännande avsnitt. Drack sedan lite vin och lyssnade på musik i soffan medan vi resegooglade inför sommaren. Min chef tipsade om ön Brac i Kroatien. Hon har åkt tillbaka gång på gång så tar det som ett genuint bra tips från någon som rest mycket. 

Vi vill bara ha turkost hav, möjlighet att hyra ett fordon i några dagar och köra runt ön lite, god mat och sol så det stället verkar precis vad vi vill ha. Bokade åtta nätter på semesterorten Bol och en natt för lite shopping och sightseeing i Split på hemvägen. Tror der blir perfekt! 

Stranden Zlatni Rat lär vara en av världens finaste stränder. Vi bor bara några minuters promenad ifrån. Säkert fullt med människor i början av juli men måste ju ses ändå!

På eftermiddagarna tänker jag ligga här och läsa tusen böcker i skuggan av ett pinjeträd :’)

Här kan man va. 


Och här. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s