Köket före

Hej alla barn! Bara två dagar tills vi får tillträde till nya lägenheten, är så peppad att ni vet inte. Idag ska jag packa ner alla mina kläder, köpte två toppar på lunchen igår att välja mellan inför lördagens festligheter, oops. Livsfarligt att jobba runt hörnet från min favvisbutik Massimo Dutti. Men nästa månad börjar vi amortera igen så då blir det lite skralare på kontot :))) 

Här en liten sneaky peek på vårt nya kök, kul med stort fönster i köket! Vi ska sätta upp hyllor i trä ovanför den lilla köksön till höger samt byta ut alla handtag till mässingknoppar vi köpt på Bauhaus. Så har jag köpt lite krukor på Nougat till fönsterbrädet.  Tror det blir en bra liten quick fix, hoppas kunna visa er klara bilder på resultatet om ett par veckor. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s