Farlig Smula
Stockholm levererar! Säkert 15 grader och sol idag. Sitter på Arlanda på väg hem och ska läsa bok plus dricka Ramlösa, classic. Precis efter att jag köpt en Clinique-ansiktstvål och snus till brorsan gick jag runt hörnet till en toalett jag visste att skulle ha kortast kö eftersom vi hittade den med min chef när vi gick mot utgången efter att vi landat i morse. Enda problemet var att jag blev stoppad av en biffig ordningsvakt som inte lät mig stiga in över en osynlig tröskel när jag var på väg tillbaka till gaten. Jag hade tydligen redan ”officiellt” gått ut från flygfältet genom att besöka toaletten runt hörnet, och måste gå ut från flygfältet och in genom terminalens ingång och securitychecken igen. Enda problemet var bara att mitt boardingkort naturligtvis fanns elektroniskt på min iPhone som en snäll tjej laddade åt mig i en butik som sålde hörlurar och sådant. 

Vakten fick ringa sin chef som sedan bad mig gå till butiken och hämta telefonen, men utan att vakten tappade mig ur sitt synfält. Fick alltså inte gå in i butiken utan fick stå och ropa till expediten från gången. Classy! 

Dumpade sedan mina uppköp på en bänk, hoppades som fanken att ingen var intresserad av en stock snus, en påse Gott&Blandat samt en tvål. Gick ut ur terminalen, in genom svängdörrarna igen, snabbade mig genom security checken och hann till boardingen. Intressant upplevelse!

Stockholm har i alla fall varit lukrativt, speedshopping på Zara Home och Svenskt Tenn, vinlunchat i solen och haft ett mycket bra möte på Tures. Nu hemåt, ajö. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s