Köket före och efter

Före:

Efter:

Vi har inte gjort något annat än att byta ut alla handtag och satt upp en stringhylla, men tycker det blev så fint! Hade en vision om trä, mässing, grönt och vitt i en harmonisk mix, blev faktiskt precis som jag tänkt mig (insert nöjd emoji). 

Till höger om köket finns ett litet sovrum dit jag tänkte att det skulle vara kul att köpa en liten bäddfåtölj? Hur kul att kunna ha övernattningsgäster? Dock bor typ alla våra kompisar och familj i huvudstadsregionen men om någon middagsgäst känner sig trött på kvällen eller något :D 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s