Goody Friday

IMG_8194

Goder fredagsafton. Riks och jag har precis provat vår bastuavdelning i huset. Även om jag aldrig varit någon överivrig badare är det ju kul att ha möjlighet att utöva lite zen i bastun. Känns också avslappnande efteråt. Ooom.

Igår hade vi påxmiddag med Danne och Åsa, de gick vid två så har varit lite trött idag. Men botade det med brakfrullen ovan, en tupplur och en strandpromenad. Ryktas om en massa ormar som vaknat här på stranden precis nedanför vårt hus, vet inte riktigt hur jag ställer mig till den saken. Måste ju andas i en papperspåse om jag ens ser skymten av en orm såatt….

IMG_8214

Ska fortsätta på den här boken i soffan nu tänkte jag medan Riks börjar med middagen. Blir lax med hemgjord salsa verde och klyftpotatisar, så hederligt. Så sugen på mat nu! Vi äter aldrig lunch på helgerna utan oftast frukost vid 11 och middag vid 20 med en smörgås eller dylikt någonstans emellan. Åt i misstag en kant på en Manchego-ost tidigare idag och sedan dess har det smakat tåsvett i min mun. Bara som en parentes.

IMG_8206

Så fint sken i lägisen.

IMG_8190

Danne och Riku utövade kökshäng igår.

IMG_8187

Allt som behövs för perfekta fredagstacos (+ creme fraîche)

IMG_8191

Mitt inne i en djup världsförbättrande diskussion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s