Påsken fortsätter


Fy fasiken så man är lyckligt lottad över att kunna gå ner till denna vy varje morgon. 

Inledde dagen med en nästan två timmar lång promenad runt öyn. Skulle köpa påskblommor till både mamma och svärmor på vägen, men blev uppringd av en tjej på vägen som hade hittat mitt VISA-kort på gatan. Så typiskt mig att bara slarvigt slänga in det i jackfickan. Orkar aldrig ta med plånboken. Men snäll som tjejen var mötte hon mig på en promenadväg vid Ryssudden och jag kunde fortsätta min färd till butiken. Älskar snällisar som henne!


Var sedan dags för traditionell påskmiddag hos Mutti och Vati tillsammans med brorsan och hans tjej. Kolla in fjädrarna förresten :’)


Vems hund sover så här??

Åt en massa gott och pratade släkthistoria (min pappa har börjat hänga på myancestors.com, en rysk onkel vid namn Morbror Sasha är numera det mest frekvent återkommande namnet inom vår familj, min pappa hittar på en ny historia om honom varje dag :D) 

Vid sju drog vi vidare till Rikus lande, och nu är vi här. Imorgon vankas det stor 40-årsmiddag och ladugårdhäng. Det ryktas om helt nyfödda lamm!

Trodde vi skulle kunna se på Netflix i vårt lillhus nu men har bara en liten skranglig plupp internet. Så får väl utöva det nästbästa då – sömn. 

Adjö. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s