Smulan tipsar


1. Denna body lotion med olja från Nivea. Någon nyhet och enligt min Mutti slut överallt. Men i Citymarket fanns det två flaskor, vi haffade varsin. Kostar bara 3,99 och är inte sådär klumpigt stor som de flesta kroppskrämer tenderar att vara. Hunden* blir supermjuk och doftar GÖTT. 

* Edit: också huden!

OBS helt sjuk bild på hur jag håller flaskan, ser ut som när bloggare ska visa sina nyfixade klor till naglar (hos bästa Angelica såklart!!). Förstår inte hur man kan leva med så långa naglar? Oh well som ni ser har manikyr aldrig varit av hög prioritet i mitt liv. 


2. En fin ny bikini som nyligen kommit in på H&M. Jag köpte den idag oops. 

3. Boken Världens vackraste man av Lena Ackebo


4. Serien 13 reasons why på Netflix (lite för mycket tonårsdrama för min smak men men annars sevärd) Andra tips för serienördar: Silicon Valley säsong 4 hade season premiere idag på HBO och säsong 2 av LJUVLIGA Master of None börjar 12 maj på Netflix. 


5. Crocs!! Obs skoja. Men Instakontot sarcasm_only är ganska roligt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s