En vecka


Igen en vecka som gått förbi i ett HUJ. Vad är ett huj förresten, informera pls. Varit på WIT breku, på pjäsen Äidinmaa, på en spännande lunch och en och annan hundpromenad. 
Köpt skor. 

Frågade Lu om vi skulle gå ut, den rullade runt, lade sig platt på rygg och knep ihop ögonen. Trodde den kanske att jag inte kunde se den??

Fick med den ut i alla fall och vi gick ner till stranden. Mystisk kombo av dimma och sol. Här försöker Lu äta vattnet. Man skulle inte tro att hon redan fyller 9 :’)

En massa fiskare som vanligt, såg en stor fisk *exotic*.

Vi skulle egentligen ha åkt till landet idag men vi behövde båda en chill hemmakväll  så har kollar Silicon Valley och ska snart däcka. Åker till Lovisa imorgon på förmiddagen i stället. 

Har länge (okej de 4 veckor vi bott här) drömt om en Sonos 1 till köket som spelar simultant med den andra Sonosen i vardagsrummet. DRÖMljudet i lägenheten nu. 

Fin bluum!


Kolla den här charken! Bröt min köttstrejk som jag inledde efter en äcklig biff på Cock (älskar deras mat annars!) för 6 veckor sedan. 

Har varit en intressant utmaning på kompismiddagar och restaurangbesök med färdigbokade menyer, men annars inget problem. Vi äter vego 4-5 dagar av 7 vanligtvis, så att skala upp till 100 % var inte SÅ svårt. 

Har saknat kyckling dock, finns så många enkla vardagsrätter baserat på det. Mmm. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s