Packa Smulans kappis

Packa packa liten väska. Åker till Amsterdam på fredag och fortsätter sedan därifrån på lördag med båt till Köln, Cochem, Rüdesheim, Mannheim, Speyer, Strasbourg, Alsace och Zürich. Ska bli så kul att se alla ställen. Är mest stressad på att jag måste köpa typ nio magneter till vår magnetsamling, och eftersom jag fungerar som assistent till min chef under veckan kommer jag knappast att hinna det. KRISEN.

Kanske snyggaste bokomslaget på länge?

 

Screen Shot 2017-05-10 at 20.53.52
Den här klänningen har jag velat ha i två månader men den är alltid slutsåld. Nu fanns det plötsligt några få i min storlek, beställde direkt. Ska bo i denna när jag kommer tillbaka från resan och det äntligen är vår.

Annars har jag precis klagat som fanken till Riku att det bara känns som en kommer hem från jobbet, äter lite middag och sedan är klockan 21:30??? Någon annan som har denna ångest?Fast dagarna är längre än någonsin känns det som att tiden bara åker förbi som en jäkla Maserati just nu. Tror faktiskt helt ärligt jag behöver semester, har inte varit ledig sedan september så en kanske börjar vara mogen för det.

2 reaktioner på ”Packa Smulans kappis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s