Födis vol 3


Haft mina tjejer här på lite födismingel (yes har firat min födelsedag tre dagar nu, vuxet och helt legitimt tycker jag) plus en charmant liten man på fem månader med chokladknappar till ögon. Ludi tror dock ännu efter nio år att bebisar är leksaker, lovande inför framtiden!!

Älskar förresten kanistern med kran som jag fick av brorsan och hans tjej. Får liksom vatten att se lyxigt ut. Nu fyllde jag den bara med lite sodastream smaksatt med färsk citron och mynta, easy peasy lemon squeezy.  

Borde egentligen gå och lägga mig nu men måste kolla The Handmade’s Tale nu. Är helt tagen av den serien. Ni MÅSTE se den om ni har HBO. Hejhej!!

2 reaktioner på ”Födis vol 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s