En vanlig dag

Visst är det simpelt att älska blogginlägg med bilder och bildtexter i kronologisk ordning från en ganska vanlig dag skriven av en ganska vanlig person. Jag gillar det i alla fall! Här kommer några bilder från min lördag. 

Inledde med äggmacka och hundpromenad. Älskar vår gata men det visste ni redan. 

Sedan var det dags för lunch på Strindberg med den här pinglan och hennes mamma! Min moster och kusin hade tagit den blåvita båten över pölen för en tjejlunch med mig och Mutti, mycket mysig dag! Efter lunchen promenerade vi runt i Esplanadparken och åt glass. Mamma köpte pioner från Wild Things cykelkärra och jag försökte parera måsar. 

Nästa gång vi ses är vår lilla plus one på utsidan! Så spännis tycker jag. 

Cyklar genom Esplanadparken varje morgon och har varit sugen på att fota de här blommorna varje dag. Bra färgmix. 

Var sååå sugen på denna bukett. Men försöker spara pengar inför sommaren nu så inga spontana blomköp för mig…

… oops den här följde dock med mig hem från Lindex.

Nu är klockan 20.00 och jag tar en lugn hemmakväll, vet redan nu att nästa vecka kommer bli tung som fanken. Ska äta en pizza framför The Arrangement nu, kanske inte den bästa serie jag sett men helt underhållande. 

Adios adios. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s