Torsdagsbabbel


Huh, kom precis hem, cyklade från Gräsviken till Drumsö i monsunregn. Hade noll smink kvar när jag kom hem, ändå effektivt att inte behöva tvätta bort mascaran ikväll! Stal dessutom en kvist äppelblom (?) på vägen hem. Älskar att säsongen för gratis bluums har börjat. 

Lunch åt vi på AKA med J&Y idag, nyttigt och gött. 

Så jäkla glad över fredis imorgon, tänker sneaka lite tidigare, klockan 16:30 sharp drar vi till landet! Ska plantera lite blommor, läsa en bra bok jag fick låna av Åsa och jobba lite på ett projekt jag håller på med. Riku har köpt en BBQ Smoker eller något så på lördag blir jag bjuden på Ribs som tydligen ska tillredas i 11 timmar. Återkommer!!!


Soffläge hejdååå. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s