Landemys och boktips

Hej från landet! Äntligen en alldeles äkta sommardag, vi njuter för fullt och pendlar direkt  till jobbet på måndag. Jag somnade på bryggan med ryggen mot solen och har nu de konstigaste bikiniränderna på ryggen (toppens axelband går i kors baktill). Mm life problemz

Drack ett glas rosé och läste bok också. 

Lu åt på ett ben och mös. 

Har 4th of July tema på blommorna. 

Brunch

Stanna vid vägkanten och plocka blommor är ett måste. 

Riku tillredde flundra på fredagen. 

Jag hade fraktat med min äppelbluum från stan. 

 

Mycket bra bok, lånat den av Åsa som fick den av sin pappa i julklapp :’). Bra boksmak! Rekommenderar den för den är så otroligt hemsk och lärorik på samma gång. Det är en självbiografi om hur nordkoreanen Yeonmi Park lyckas fly från Nordkorea via Kina (där hon och hennes mamma blir offer för trafficking) till Sydkorea. Detta utspelar sig alltså 2007.  Såg att den finns på adlibris här.

Sträckläste boken på terassen och drack cola. Fick försmak på solsemester om tre veckor! Då ska jag ta med 7 böcker och dricka cola vid ett turkost hav i dagarna 9. Ni kan spana efter en brun liten nörd på ön Brac i Kroatien hehe. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s