Nystädad lägis

Vaknade 6 i morse och körde in till stan från landet  med tusen andra bilister. Kom hem från jobbet vid hakv6 idag och turbostädade precis hela lägenheten. Nu ska jag äta fiskpinnar och fortsätta på en presentation jag jobbar på, klockan 21 tänker jag dock unna mig ett avsnitt House of Cards, mycket bra säsong nu tycker jag? 

Annars då? Finlands regering har fallit och även om jag inte är så insatt i politik känns det jäkligt skönt att rasism, fascism och högerextremism inte accepteras på någon nivå. Får se hur detta slutar. 

Här kommer några bilder från ett nystädat hem, hejdåå. 

Hittad ett nygammalt sängöverkast som fungerar riktigt fint till den blågrå väggen. Fått det av Mutti för flera år sedan, känns tjockt och lyxigt. Mmm. 

Mitt bästa hörn. 

Stal sommarens första syrenkvist på vår gata. Var superpinsam och kollade bakåt flera gånger innan jag tog mod till mig. Någon annan som känner sig jäkligt skyldig när den stjäl lite kvistar här och där?? 


Dessa blommor är inte stulna utan köpta på lunchpausen för att ge städmotivation. Fungerade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s