En Smulhälsning


Testade äntligen Via Tribunalis pizzor tidigare i veckan, rekommenderar. 


En Smulhälsning här hej! Håret ovan klippte jag på lunchpausen idag, har gått omkring med en mycket oklar frisyr i en månad pga två gardiner till hår. Nu är det kort, skönt! 

Den enda sporten jag utövat på en vecka är denna podd-promenad i fotriktiga espandriller. 

Ätit sushi. 

Köpt ljusstakar på Clas Ohlson, 2,90 stygi!

Bryggan nedan för oss, kanske bästa platsen på Drumsö? 

Sicken vecka, för någon månad sedan blev jag rekommenderad till ett jobb på ett riktigt coolt företag. Hoppade på tåget trots att rollen inte kändes 100 % jag. Efter en skitlång och tung rekryteringsprocess fick jag veta att jag inte gick vidare till det sista skedet i processen. Kände mig mest lättad, den här processen har ätit upp 100 % av min fritid de senaste 3 veckorna! 

Kan alltså äntligen njuta av sommaren, har inte sett mina kompisar på en månad. Men imorgon drar vi till Åland med ett gäng, nästa vecka är bokad med roliga terass- och middgsdejter, jag jobbar jag på kontoret tre dagar och sedan är det ÄNTLIGEN semester. Jag har 4.5 vecka, Riku har över sex veckor. Vad ska jag hitta på för projekt åt honom under tiden? Skoja….inte. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s