Ögonfransen

Blev bjuden på en AW med ett par av mina närmaste killkompisar idag, S tog denna bild på oss och vi konstaterade att iPhone 7 får en att se ut som Ellosmodeller. Eller som jag lugnt konstaterade: it’s my eyelashes. 


Har nämligen gjort ögonfrallor idag inför resan! Gjorde det en gång för 5-6 år sedan när det precis blivit vanligt i Finland, de var tjocka, onaturliga och förstörde mina egna fransar helt. Får se hur det går med dessa, kvalitén är i alla fall helt annan. Bad om så naturliga som möjligt, nästa gång gör jag eventuellt 1 mm längre. 

Okej intressant! Nu ska jag se på min nya favoritserien Tell me you love me på HBO. Höj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s