Före semestern-pirret!

IMG_8235

Hejhej hallå bloggen. Jobbar hemifrån med Luban idag. Luban har lovat koka kaffe till mig hela dagen och sparra ideér men hittills har hon bara legat på min stråhatt i min öppna resväska och BLÄNGT.


Ska bli så skönt med semester! Traditionsenligt äter vi ute med Riku kvällen innan semestern börjar och åker sedan direkt på resa, mycket bra koncept som gör att man ser fram emot ledigheten ännu lite extra. Så ikväll blir det wings på Cockens terass om jag får bestämma.

Ser ändå fram emot hösten pikulite, mest för att jag vill fortsätta inreda några prolemområden i detta hem (läs: vårt andra sovrum som vi lovade att inte skulle bli ett förråd och nu är det just precis det…igen. Fan). Det andra är väggen där vi har spegeln och det lilla brickbordet från Svenskt Tenn på bilden ovan. Gillar inte riktigt att ha ”plottriga” möbler, speciellt när vi för första gången har rätt stora ytor. Jag skulle vilja satsa på ett helt fabulöst, långt men ändå nätt och smalt sidobord som drar blickarna till sig. Typ  ljusgrått? Måste scouta lite på Lännamöblers rea… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s