Förlovad 4-ever

Hej från skuggan på stranden! Brände mig för första gången denna semmis igår och tillbringar största delen av denna dag i skuggan. Läser en bok om Stockholms finansvärld igen


Var lite uttråkad och fotade mina fina ringar. Många frågar varför jag inte bär vigselring och det är helt enkelt för att jag tycker det är så himla klumpigt med två breda ringar. Nu på min födelsedag fick jag dock en nätt, tunn guldring med en liten diamant av Riku, älskar den! Bär den med min förlovningsring eller ensam på högerhand. 

Intressant inlägg! :D Nu ska jag simme lite, adjö. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s