På landet

Häj från landet! Jag har sovit 12 timmar inatt och hänger nu här i regnet, har krattat och plockat blommor och lyssnar på Radio Vega, dream life. Imorgon ska jag plocka upp Riku på Karis tågstation och sedan åker vi till Hangö med Danne och Åsa. Mmm en natt i den legendariska lillstugan Svampen can’t wait.
Nu ska jag se om mitt internet tillåter mig att ladda upp resebilderna från systemkameran till blogi, återkommer etc!

Lu fyller nie idag!

Igår fick vi plötsligt strålande sol, drack kaffe på trappan som sig bör. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s