Fortsättningen följer

Semestern fortsätter i samma spår, vi har det verkligen helt gudomligt här ute på vårt lantställe, speciellt nu när det ska vara sol i ett par dagar och Danne och Åsa kommer hit imorgon. Åsa är allergisk för pälsdjur (inget personligt Luban om du läser detta) vilket gav oss en ursäkt att gå loss på hela huset och storstäda från golv till tak. Helt välbehövligt eftersom den enda städningen jag utövat på snart två veckor är en lite halvhjärtad sopning i köket med en lill-kvast. 

Jag tullade ett glas av morgondagens rosé och jordgubbar, ändå ganska välförtjänt efter denna städtornado. Sitter nu här och njuter av resultatet. 


Älskar verkligen vårt hus. Absolut ingenting fancy och trendigt men det är så jäkla rejält byggt, lätt att hålla efter, allting fungerar perfekt och det är luftigt med högt till tak. Det var en helt galen solnedgång i vår vik igår. Den här bilden har jag bara redigerat yttepyttelite, men jag svär, det såg ut som att vattnet stod i lågor. Fick Kometen kommer vibbar. 

Om en båt inte ligger högst upp på den ekonomiska prioriteringslistan kan man alltid köpa en sådan här flytande grej. OBS med cup holder. 

Plockat bra blommor idag. 

Ätit lunch på Pub Niska i Ekenäs. 

Jag stekte en ohälsosam version av bananplättar en regnig morgon. Det var sinnessjukt gott, Riku åt fem och jag två :D


Paus. 


Mellan 10 och 12 är solen perfekt vid den röda stolen. Brukar vara beredd med bok, Reuters-lippis från 1997 och olja #tanning

Det var det hele!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s