Hamptonsrummet

Hejhej bloggen, long time no see! Alltid svårt att börja skriva igen efter en liten paus.

Ligger hemma på soffan efter jobbet och myser på med två projekt. Korrläser min kompis första ebook om CRM-system (mycket mys) och planerar även mitt nya Hamptonsrum! Har precis köpt mina första grejer till rummet, en rottingkruka, en tavla från Desenio samt ett begagnat vitt litet skrivbord på tori.fi som jag ska hämta imorgon. 

Kommer bli så bra, äntligen kommer rummet att ha funktion. Lovar att visa när det är klart, kanske redan i slutet av nästa vecka tjohoo!

Kommer blir EXAKT som min moodboard nedan. Hoppas jag. 

Screen Shot 2017-08-01 at 19.07.32

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s