Hej helg!


Lördag! Äntligen. Firade helgen med den här goda cidern på en klippa nedanför vårt hus, mmmm. Vi ska fortsätta på skärgårdstemat och åka ut till Åsas föräldrars relativt nya lantställe ute på en holme om en timme. Finns varken vatten eller el så blir asketiskt men mysigt! Ska dock tidigt hem på söndag, ska gå till Johanneskyrkan med mamma och Momma och så vill jag svänga förbi graven, så fint där med alla buketter nu. 

Hej från ett lördagshem. Nästa vecka ska vi åka runt till Ikea och Bauhaus, vi ska nämligen göra en budgetrenovering av köket! Nya bänkskivor och lite kakel (nu har vi bara en sådan där praktisk men tråkig glasskiva och arbetsytor i vit plast 🙄.) Ska bli mysigt med lite varmare toner i köket till hösten. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s