Back in bisneez


Yes, äntligen tillbaka till civilisationen med ny lur. Efter så yr betjäning på Telia stegade jag vidare till Elisas nya flaggskeppsbutik på Alexen och fick perfekt service, blev kär i alla där. Köpte också ett snordyrt skal men får vara värt det, är ju inte direkt den mest försiktiga personen när det gäller elektronik. 

Ska nu äta detta,  cykla till jobbet och klockan 17 sharp styr vi bilen mot landet. Stannar ända till måndagsmorgon, mmmm. Ska plocka svamp och se på mitt nya mysprogram Husdrömmar på SvtPlay. 


Lu med ny vän i taxformat: Algot. 

4 reaktioner på ”Back in bisneez

 1. Jenn skriver:

  Hey, bra att du är back in biz! Jag hade tappat bort din blogg pga du tog någon paus i typ vintras??? :O Nu hittade jag tillbaka, good. Och älskar hund-bilden!!!! :’)

 2. Anne skriver:

  Jag undrar om Algot är lite suspekt? Blicken tyder på att Algot kan vara en riktig fifflare! Eller är jag helt ute och cyklar, man skall ju faktiskt inte döma hundar så där bara.

  • Smulan skriver:

   Ditt hundöga är exemplariskt Anne! Algots Ikeanamn var nämligen ”Småslug”. Så det är nog där skon klämmer, Puman har nämligen inte varit så hemskt intresserad av sina nya vän :(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s