Kräftan Karl


Sitter i bilen på väg till landet för 40-årsfest. Igår landade jag hemma från Stockholm vid 17, och kl 18 körde jag redan runt på mina tjejs mot Kyrkslätt för den årliga Tjerkräftisen. Så rolig kväll, skratt och grått och skrik och den sedvanliga ”rundan” runt bordet aka alla berättar vad som pågår i deras liv just nu. Det brukar resultera i att diskussionerna rinner ut runt allt från karriär, företagsetik och meningen med livet till barn och kärlek. Så bra koncept som vi (var det eventuellt ett genidrag av mig???) kom på för några år sedan. Brukar ta 4 timmar att gå igenom 9 personer. Tips tips. 

Var hemma vid halv2 och trots att jag inte drack något är jag så trött idag. Ska stanna och köpa en stor kaffe nu. 

Dessa godingar ändå. 


Här kollade Ida sin och Winstons (8 månader) kalendrar för att kunna berätta vad som hänt den senaste tiden :’)


Fick kritik för att min blogg aldrig uppdateras längre. Ska försöka bättra mig men känner mig liksom helt efter med livet just nu! Nästa vecka har jag några sociala sammankomster (lol) men på tors och fre ska jag bara vara hemma och pyssla med Hamptonsrummet (snart klart faktiskt!) och vara på datan (1337 h4x0r som vi sade på det goda 90-talet). 

Hörs från godset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s