Trädgårdsfest på godset

 

Hemkommen från superskoj trädgårdsfest på Rikus lande, vi hängde kvar med de sista gästerna runt värmelampan i Grillhuset till midnatt. Som ni ser försökte jag klä mig som en godsfru med hatt och lång  sidenklänning. 

Rikus bror hade hamstrat taxfree-champagne i ett år så jag körde champagnelinjen mellan kl 14 och 01 och mår som en prinsessa idag?? Min svägerska och jag var the last women standing efter att vi skickat våra män till sängs. Vi firade med nattmat och champagne. 

Ska snart ut på en powerwalk och sedan måla en byrå med vit kalkfärg i Hamptonsrummet, har beställt ljusa läderhandtag till, kommer att bli ganska stiligert tror jag. 

Riku och jag ansvarade för välkomstskålen. 

Vi fick lite sol i alla fall. 

Tog ut Lu på promenad i koppel. Lu älskar barn och alla barn älskar Lu, så den fick uppmärksamhet så det räckte för ett år. Dock var där en liten tjej som var lite rädd för hundar, så jag höll den mest instängd i vårt lilla sovhus. Var själv jätterädd för hundar när jag var liten Smula, så har full respekt för den känslan. 

Samlade ihop till en liten anspråkslös bukett i trädgården före vi åkte hem. 

Bjöd sedan min bror på kaffe och paj medan vi skvallrade lite. Bra söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s