Pimpa din byrå

IMG_8694

Det som gick under arbetsnamnet Hamptonsrummet börjar bli klart! Ville ha ett harmoniskt rum där man både kan jobba lugnt eller göra Youtube-yoga till tända ljus framför spegelgarderoberna i höstmörkret. Nu saknas ännu en matta, Riku har lovat besöka Helanders auktion ikväll för att eventuellt ropa in en liten persisk matta. Tror det kan funka!

IMG_8672

Allt på bilden (förutom växterna, krukorna och planschen med strandmotiv) är second hand eller upphittat i vårt hem. Skrivbordet med tillhörande stol är köpt på tori.fi, rottingstolen är från mina morföräldrars landställe i Åbo skärgård. Skåpet var ett vanlig furuskåp i gulaktigt trä som jag haffade för två tjugolappar på tori.fi. Skåpet har jag sedan målat med två lager Annie Sloan kalkfärg och läderhandtagen kommer från Room21.

IMG_8688IMG_8679IMG_8683IMG_8687

IMG_8692

Passade på att haffa lite blooms på Plantagen när jag stack mig in där efter dagens läkarbesök. Min flunssa är långdragen som bara vad, och enligt läkaren går det runt något ultrasegt virus just nu – akta er!

 

3 reaktioner på ”Pimpa din byrå

  1. kuggekugge skriver:

    Alltså gud så fint! Och JESTAS vad jag drömmer om ett eget arbets/jumpparum. Just nu sker träning, matlagning, matintag, jobb och tusen andra saker i mitt kök och vid mitt matbord. En dag, en dag är jag kanske vuxen nog. :D (Eller så blir jag en best seller och köper 100 kvadrat vid Björnparken nästa år!!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s