Grå dag – glad tröje

Hej från en grå dag men ändå bra tröjfärg! Ska hem och laga mat nu och har noll aning om vad jag ska göra. Lutar mot blomkålsgratäng, såg några svettiga champinjoner i kylen som man kanske kan slänga med. Kollade förresten en hel youtubevideo om varför det inte går att odla kantareller på samma sätt som t.ex. champinjoner eller shiitake. En bra och nödvändig upplevelse i mitt liv!

Igår hade vi bröllopsdag som sagt och jag kom hem till detta! Tre år betyder väl läderbröllopsdag, så hade (helt ovetandes om temat nog för att vara ärlig) köpt en korthållare i läder till Riku och en mössa (ej i läder).

Mmmmm. 

Drack sedan denna drink på Werner, mycket bra. 


Fick detta superfina guldarmband! Står Brave på det :’)

En reaktion på ”Grå dag – glad tröje

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s