Nya springkläder till den som hatar att springa oh well


Tjoho, en grå tisdag kan verkligen piffas upp med lite nya sportkläder (som jag shoppade på lunchpausen oops). Jacka och byxa kommer båda från H&M. Har en lyxig skaljacka från Haglöfs men den har mitt gamla arbetsgivares namn inbroderat så känns lite strange hehe. 

I alla fall, ska fila lite på memes till en Powerpoint nu, ska hålla föredrag om min karriär (lol) på en kurs på min gamla studielinje på universitetet. Alla vet att om man inte har en PPT med memes så är man inte cool. 

Sedan drar jag till Esbo på hundpromenad med Mutti, hon har plötsligt bokat en massa resor och behöver låna min eminenta weekend bag. 

Adios adios. 

2 reaktioner på ”Nya springkläder till den som hatar att springa oh well

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s