LEON #4 baksmällan


På väg hem från jobbet och köpte mig en liten blombukett på vägen. Alltså hahahaha vilken tung dag! För första gången sedan typ Berlin i april körde jag en riktigt helhjärtad partykväll. En var ju AKTIV på Instagram Stories igår också…

Släpade mig till kontoret vid 11 idag och nu är dagen tack gode gud snart slut. 

I alla fall, en gång om året har Rikus arbetsplats Agency Leroy en riktig brakfest i samband med lanseringen av ett nytt nummer av magasinet LEON. Som pricken på i hade de riktiga mästerkockar och sommeliers på plats med gudomligt vin (obviously) och läcker mat. Vid tolv drog ett gäng vidare på efterfest till Jackies på Robertsgatan. Kanske liiite onödigt såhär i efterhand känner jag nu. Kom hem vid 2 med ett vinglas i en plastpåse (??). 

Nu ska vi ta bilen och köpa oss något kolhydratigt, ajöss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s