Fredagssängen

fullsizeoutput_290a

Kul att man lämnar den här lill-bloggen i en vecka. INTE. Har varit en rätt hektisk vecka, ikväll har jag stått och fixat med lite förberedelser inför morgondagens tjejmiddag jag har här. Vi ska ut och dansa klockan 12, ÅTERKOMMER MED RESULTAT! Förra gången höll vi på med ”rundan” (ni vet den där när alla ska berätta om sitt liv) till 02.


Har i alla fall bäddat med fräscha lakan, har haft den här sängen som målbild hela veckan. Riku är på någon öl- och whiskyfestival i Stockholm, han bor på ett konferenshotell i Nacka tillsammans med Danne. Jag skrattade jättelänge.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s