Oinspirerande måndag och skråmor på Bemppu


Det händer och sker här i lägisen. På lördag hängde Riku, jag och min bror hemma hos oss och snackade  examensarbete och drack lite drinkar. Mycket trevligt. 

Eller jag drack faktiskt bara ett pytteglas vitt för jag körde hem brorsan senare under kvällen och så åt vi en sen middag med Riku och kollade gamla bilder och videoklipp på datorn. Finns ungefär 10 filmer där jag bara utför olika knäppa danser. CRAZY GIRL!!

Vaknade sent på söndag till utsikten ovan. Vi bestämde oss för att dra till Noux. 

Vi vandrade i nästan tre timmar och tog två pauser för kaffe och korvgrillning. Så bra koncept ändå. 

Riku hade en äkta vandringsoutfit medan jag körde på dunjacka och solbrillor. Funkade det med. 

Sjöar är faktiskt sjukt underskattade inser jag nu. 

När vi kom hem var vi helt slut, exakt samma känsla som efter en dag i slalombacken. Jag somnade en halv timme på soffan och sedan åt vi Moules Frites och delade på en slurk svinbilligt vittvin som blev över efter musselspadet. 

Måndag, kände mig så troligt oinspirerad idag. Men på lunchen köpte jag den där Samsoe Samsoe jackan jag spanat på i en månad och som verkar vara slutsåld överallt. Fanns två exemplar på Stockmann så jag slog till och är mycket nöjd. 

Sprang i 30 minuter för att bli på bättre humör, hjälpte. 

Är på riktigt sjukt tacksam varje dag att vår gata liksom rinner ner till denna utsikt. 

Sprang förbi en metrohållplats och ropade Kämpa metron kämpa (okej jag tänkte det). Hatar bussåkande rätt så mycket. Metron kommer förbättra min livskvalitet med kanske 18 %. 

Kom hem, duschade, tog på mig lilljackan och tog en sväng till det eminenta elektronikvaruhuset på Busholmen med brorsan. Där skrapade jag upp en mediumstor skråma på bilen då jag körde in i ett OSYNLIGT LITET RÄCKE i parkeringshuset :))))) Första gången detta händer mig på 11 år, fan. 

Det var de dagarna det. Puman sends her love to all her international followers (hon har börjar tala en del engelska eftersom det tydligen är coolt). 

8 reaktioner på ”Oinspirerande måndag och skråmor på Bemppu

 1. lineriet skriver:

  Puman talar engelska är ändå läckert. Fin fluffis och synd med bempis. Vill du ha en eersättare har vi en jättefin seat leon till salu? hehehehehehe skoja <3

  • Smulan skriver:

   Jepp den ligger ändå hemma och kollar Netflix dagarna i ända. Tack för biltipset men som tur är bemppun ännu brukbar ;) Ses på lö! ❤️

 2. Heidi skriver:

  Hej!
  Har en fråga angående Wahlgrens värld… ☺️Varifrån tittar du på det? Har försökt titta på det via nätet men det går ju inte då man bor i Finland 🤔

  • Smulan skriver:

   Hej, med F-Secures Freedome VPN kan man koppla upp sig till en server i Sverige ;) Vet dock ej hur lagligt det är menmen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s