Kalle Anka-veckan


Har inhandlat böcker till resan, tycker jag hittade den perfekta kombon av feelgood, deckare, scheriösch litteratuur, relationsroman OCH en bok av upphovsmannen till Downton Abbey!! Vem kan låta bli att köpa den liksom?

Hösthemmeth. 

Alltså vad är detta för otursvecka?? Okej en bra grej har hänt, jag skrev på ett avtal för fast anställning igår och vi flyttar äntligen kontor till nya fräscha utrymmen om en månad, MEN förutom det känns det som värsta Kalle Anka-veckan.

Precis när jag skulle skriva detta inlägg hörde jag att Momma fallit och brutit lårbenet, så jag åkte av och an till Tölö sjukhus med Mutti. Som tur var Momma vid gott mod (och har så otroligt bra kondis för sin ålder!) och njöt lite av att bli ompysslad av toppenpersonal :’) 

Nu ska jag äta en hamburgare och se på Veep, imorgon har vi alumnbal med 1960-tals tema hela kvällen. Jag kommer att vara yngst i hela salen hehe. Men kan bli kul ändå! 

Adios adios. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s