Bästa veckodan

fullsizeoutput_2914

Bästa veckodan, bästa veckodan, den är här nu. Ni vet jingeln till Filip&Fredriks svenska poddis.

Nog för att fredagen nästan är slut så här 21:53 då jag äntligen landat på divanen efter en 12 timmars dag på språng! Huhhu. Sista dagen före semestern ni vet. Stod och skrev min auto reply med ytterrocken på medan chefN trampade otåligt bredvid haha. Vi tog i alla fall nian till Bokmässan vid tre för att mingla och dricka lite skumpa. Mycket bra, köpte dock noll böcker vilket var första gången någonsin.

FullSizeRender-44

Riku är på kontorets Halloweenfest utklädd till konsult, och efter mässan hade jag ingen lust att åka hem till en tom lägenhet (Förlåt Lu). Perry ryckte in och vi tog ett par drinks på Kiila. Sedan kom jag på att jag kanske borde äta middag. Tryckte i mig en halloumiburgare as the nutricious person I am. Här är en typisk fredagskonversation från kvällen:

Jag: Visste du att min pappa trodde att Ralph Lauren loggan föreställer en golfare? Ser han liksom inte att det är en häst där och allt?
P: No but think about it. Polo. It’s literally horse golf.

Okej man kanske borde varit där.

fullsizeoutput_2915

Ligger i soffan och lyssnar på lite bra musik, snart choklad och te framför ett avsnitt Wahlgrens värld. Tror allvarligt att jag har bloggar om VARJE gång jag kollar ett avsnitt Walle. Men det är så hög feelgood-faktor på det.

Jaja, imorgon ska vi i alla fall vinka av Y som åker till Bali för att bara göra sådant hon känner för i tre månader. Känner stort avund och lite sorg. Är ju van att se henne ungefär en gång i veckan. Men kul med tjejkväll ska det bli som som alltid!

Tills dess ska jag packa resväskan (SOLEN PÅ MÅNDAG!!!!), fixa nya ögonfransar (klarar mig inte med dessa svaga kortisar som tyvärr är ett resultat av just… ögonfransförlängningar) Därför måste man göra nya hela tiden :D. Ska också hämta en oanvänd klänning jag köpte för en tia på det lokala Facebook-loppiset här på ön #ecogirl88

Det var det hele. Trevlig kväll och helg! Nästa gång jag blöggar är nog från en valsafari på Atlanten. Har DRÖMT om valar hela mitt liv, kudder ikke. Kollar liksom valvideos på youtube och sånt. Och nu ska jag med 80 % få se dem. Hoppashoppashoppas!!

Screen Shot 2017-10-27 at 22.23.45

Whale balloons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s