Hejdå ön!


Sitter på flygfältet och ska precis boarda planet. Har haft en så fantastiskt skön vecka! Även om valsafarin fick bli till nästa gång :'( Madeira har verkligen levererat, tillbringade ju några veckor här som barn men man då var väl den största prion att äta franskisar vid poolen och leka med hotellets kattunge (idag är dessa kanske prio 2). 

Vi har i alla fall bestämt oss för att komma tillbaka hösten 2019 på vår femte bröllopsdag! Då ska vi bo Reid’s Palace, ett gudomligt och anrikt hotell byggt i slutet av 1800-talet. Tog en drink där i förrgår, och har nu skakat hand på att spara några eurosar varje månad så vi har råd med några nätter där om 2 år :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s