När ingen vill gå ut

IMG_9163

Hej Bloggisar!

Vad är detta för väder? Kom precis hem dyblöt från en entimmes promenad, blev jäkligt hungrig och det enda jag hittade hemma var en burk vegetarisk ärtsoppa. Såååå den burken håller på och puttrar på spisen för tillfället. Lite lök och senap till så blir det nog bra. Får väl unna mig lite pizza från Pizzarium på kvällen sedan, orkar verkligen inte göra något idag!

fullsizeoutput_2985

fullsizeoutput_2984

fullsizeoutput_2987

Igår var jag och Lina på The Cock / Holiday / Sandro-familjens nyöppnade systerrestaurang YesYesYes som hade smygöppning igår. MYCKET trevligt. Vi satt vid baren i tre timmar och delade massor svingoda smårätter (allt är vegetariskt), njöt av den fantastiska stämningen och drack gott vin. Härlig kväll, rekommenderar varmt ett besök. Tipstips: ta en plats vid den stimmiga bardisken i restaurangens entré, snickesnacka med den superbt trevliga personalen och beställ allt du tycker är gott på menyn och dela med ditt sällskap (mina favorit var de friterade zucchinibollarna, halloumi fries och avocado/pinjenöt/basilika-dippen).

IMG_4674

Här var det ingen som klagade!

FullSizeRender-46

Här tvingade Lina en gubbe att ta bild på oss (jag smygbeställde rosa efterträttsskumpa medan Lina var på toaletten hehe).

Ha en skön lördis alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s