Hej från söndagshemmet

IMG_9165

Söndag igen. Har galnaste veckan på hela hösten nästa vecka, kvällsprogram varje dag förutom på måndag och lördagsjobb. Så kommer att vara bloggtystnad deluxe här på veckan men det är väl snarare regel än undantag under arbetsveckan. Jag hinner inte blogga under arbetsdagen, när en kommer hem är det gym, middag, och kanske nåt kvällsprogram som gäller och så är klockan 22. Därför älskar jag att blogga t.ex. under resor eller när jag är ledig. Lugn och ro, kanske någon kul händelse att skriva om och tid att skriva längre texter. GAAH ALLT LÄT SÅ MUPPIGT SOM JAG SKREV PRECIS. Uuuh I’m so busy lalalalala vem bryr sig. Nåja, ni fattar poängen.

fullsizeoutput_298a

Drog på mig min blåa favoritklänning från Filippa K som efter 5 års aktiv användning inte fått en enda jäkla skråma. Riku hade också en Filippa K-tröja i regelbunden användning i säkert 6 år. Bästa märket för relativt affordable kvalitet.

FullSizeRender-47

Styrde Bemppun mot Ulrikasborg för att hämta upp min bror (hoppas han köper en egen bil snart :D:D:D) och sedan åkte vi mot Esbo för en riktigt  hederlig och god farsdagsmiddag bestående av stek och hasselbackspotatis som Mutti lagat. Vi hade köpt två snygga höga glas från Iittala, choklad och biobiljetter i present #bästabarnen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s