Fredis Fredis äntligen ledis

Vänner! 

Hemkommen från mässa (ej gudlig sådan) i Mässcentret och har precis sjunkit ner på Pallen. Som tur bjöds det på skumpa klockan 16, annars hade jag nog smultit till en liten fläck den sista timmen. Ska snart äta tortillas och har webbshoppat här från min tron. Nämligen…

…årets julpynt. Vi har en deal med Riku om att vi får köpa ett julpynt från Svenskt Tenn varje år. Förra året blev det någon konstig pärlgirland men i år blev det den betydligt mer användbara hyacintkrukan ovan! ÄLSKAR. I år ska vi ha en helt riktig, stor julgran hemma också. Då är man vuxen. 

I början av veckan var jag på Ledarskapsakademins alumnmiddag och seminarium. Dessa arrangeras en gång om året och är ett perfekt sätt att upprätthålla nätverket på. Jag menar, hur ofta har man Jussi Laitinen, Calle Haglund och Carina Geber-Teir till bordet?? Glömmer aldrig om när jag var liten (läs: 23 år) och jobbade i Aktias telefon-team vid sidan av studierna och fick lära Jussi Laitinen mitt jobb :’) Min favoritpresentation denna gång var i alla fall Haglunds berättelse om vägen från den offentliga sektorn in i businessvärlden. Mycket bra och ärligt berättat. 

Sliten post-mäss-person sätter sig äntligen i Lill-Bemppu och åker hem till Pallen!

Trevlig fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s