Tacklar vintern

Idag:

Puuust sådan dag. Jag och Riks var helt förstörda så köpte hämtmat från Tamarin och Lill-dryckerna ovan #healthy. 1 glas skumpa och lifvet känns genast lite bättre. 

För två veckor sedan hade jag på mig min gröna kjol i 25 graders värme:


Idag förbereder jag för Mordorvinter i ny grön dunjacka!! Riku blev trött på mitt frysgnällande (vi bor på en av de mest oskyddade strandkanterna på Öyn) och bad mig komma till Stadium kl 17 idag för att köpa en julklapp till mig. Turligt nog var det -25 % på den här godingen (och alla andra jackor i butiken för den delen) från Peak Performance. SVETTADES. Insidan av jackan ser ut som en minisovsäck, mmmm :’). Aldrig haft en lång dunjacka! Helt sjukt, varför???


Jaja,  nu är klockan 21:37 och ligger i sängen med pyjamas och tandtrådade tänder!! Starkt jobbat. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s