Återuppstånden person här hej

Herre. Gud. Har verkligen varit i ett bedrövligt skick i 6 dagar. Har liksom sovit sittandes i soffan i tre nätter i rad med en liten spottkopp bredvid mig :))) Har även försträckt en liten muskel kring magmusklerna av allt hostande. Mmmm. Så här dramatisk är jag när jag är sjuk förresten.

Ända sedan jag var en liten smula har jag drabbats av riktigt sega och slemmiga förkylningar och denna var inget undantag. Men nu börjar det ÄNTLIGEN att vända. Ska jobba imorgon och idag var jag en sväng på stan och köpte den första julklappen (ändå starkt, hatar er alla som lägger upp ALLA JULKLAPPAR KÖPTA!! i augusti) samt drack glögg på Salutorget.

Idag är också första dagen som jag kan prata så har precis talat i telefon med Mutti som ville försäkra sig om att jag slår på tv:n inför Nobelbanketten ikväll!

Några bilder från dagen:

FullSizeRender_1

Tog hunden på en liten promenad idag, magiskt ljus vid havet!

FullSizeRender

Blev så glad att jag nästan började lipa är Markkula ringde på med detta (och ett TV-serietips på SVT Play: Vår tid är nu, riktigt bra!) för att pigga upp mig.
PUSS på dig, bjuder på en glögg snarast <3

FullSizeRender_2

Kändes konstigt att vara ute i civilisationen. Här hade Riku precis upptäckt ett ställe som sålde både spetsad glögg och öl och var missnöjd över vårt alkoholfria alternativ.

FullSizeRender_3

Kanske Helsingfors mest instagrammade karusell den här veckan.

FullSizeRender_4IMG_5373

Delade på den här lelle körven, första gången jag ätit något annat än Saarioinens microsoppa på ”malet kött”  till lunch på ca 4 dagar. De innehåller 120 kcal, fattar inte hur man kan leva på en sådan till lunch?? Är i alla fall redo för Beach 2018 nu.

IMG_5390IMG_5350

Mina hyacinter har äntligen slagit ut. Köpta för nästan två veckor sedan. Tack Ikea!


Nu ska jag äta fisksoppa och se på Nobel, adios!

2 reaktioner på ”Återuppstånden person här hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s