Torsdagssvammel

Säg hej till våra nya familjemedlemmar

Kära bloggi, ville bara säga hej. Har jobbat hemifrån idag pga RISIG person. Har ett satans virus som tycks älska min kropp just nu. Jag tror också det är extra segt eftersom min hosta tillåter MAX 6 timmar nattsömn sammanlagt, att gå och lägga sig är ett stort spänningsmoment nuförtiden för min hals börjar kittla direkt och sedan sätter hostande igång. Värst var nog natten till onsdag, då hostade jag mellan 23 och 04 utan paus!! Helt sinnessjukt. Höll på att tappa det. Nåja, håller på att reda upp sig lite nu känner jag. Kanske blir en människa lagom till jul. 

Klockan 15 använde jag alla produkter i min sminkväska (dvs. typ 6 st), tvättade håret och mötte upp Mutti på stan. Vi har som tradition att fixa de sista julklapparna tillsammans, men i mitt fall blev det de första hehe. Men behöver bara en rejäl runda på stan nästa vecka och sedan är jag klar, skönt! Rikus lill-klapp har jag beställt från England, väntar spänt på UPS nästa vecka. 

Vi tog det i alla fall lugnt och plötsligt hade det gått 4 timmar i julruschen. Åt en fisksoppa till middag på Kaarna och mös av att kolla ut på julbelysningen över Mannerheimvägen. 

Bilden på Ton No 38 -stolarna kommer förresten från Amelia Widell blogg, och på lördag ska vi till den enda butiken i Helsingfors som jag lyckats nosa upp som säljer dem för att klämma och känna!! (Forme på Sturegatan, vet någon om något annat ställe där man kan se stolarna live får man gärna ge sig till känna.) Så ni förstår att hela fredagen kommer att gå åt till att lägga upp strategier för att övertala min make. Inledde redan starkt idag med att köpa honom en Snickers!

Köpte världens finaste anteckningsblock. Har hittills skrivit en ekonomisk plan för mina inredningsidéer :D Bra och konsumtionshetsig början. 

Fredag imorgon hörni. Hejdååå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s