JULAFTON 2017


God jul kära läsare! Hoppa alla har haft en mysig julafton. Det har vi! Här kommer lite bilder från vår. Blivit bortskämda med mat och paket hos mina föräldrar. Har precis vaknat hemma efter julafton, helt nytt koncept! Vi brukar sova över men i år ville jag vakna i vårt nya fina hem för första gången, så bra beslut. 

Inledde den 23:e med uppesittarkväll där jag packade samtliga julklappar i 2 timmar framför Love Actually. 

På julaftonsmorgonen var det ju fantastiskt väder, kändes absurt att ta på sig sina brillEr och gå ut på promenad. 

Sedan gjorde vi oss representativa och vid 14 åkte vi och plockade upp min bror i stan och styrde sedan bilen mot Esbo. Egentligen borde vi inte få köra med den eftersom den inte gick igenom besiktningen förra veckan! Men tog risken. Idag åker vi till Lovisa och har som tur fått låna Muttis bil. 

Mutti bjöd på sin traditionella glöggdrink. 

Skålis!

Får redan vårkänslor av denna bild ooops

Bra dukning!

Pappa hade en ca 8 timmars flow av olika dad jokes igår (som ni kan se på bilden). 

Lu fick en regnkappa!!

Vill rama in teckningen på mig i solglasögon.  Av min bror hade jag önskat mig en ”cool t-shirt”. Han har koll på sådant nuförtiden, inte jag!! Hemskt. 

Vet att det är så 2011 att visa vad man fick i julklapp men eftersom jag och min bror än så länge är barnen i vår familj så kanske det är ok :DD. KOLLA så perfekta julklappar. Kommer att känna mig som snyggaste bruden i stan i mina nya sneakers och Comme de Garcons t-shirt. Tiger-halsduken är även den perfektion. Tror dessutom den är på rabare på Zalando nu, rekommenderar! Mössan ska vi inte ens tala om, hade den på mig hela julafton :’) Moroccan oil produkter fick jag av både Riku och Mutti, har man en gång tvättat håret med deras gudomliga shampoo vill man aldrig ha något annat. 

Jaja, nu frukost och sedan mot landet, hejdåå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s