Mellandagskoman


Shabat shalom, bloggen! Mellandagarna har varit sådär lagom lösa, jobbade en dag med att packa ner vårt kontor tillsammans med mina kolleger, nästa vecka flyttar vi äntligen till nya fräscha utrymmen. Idag jobbade jag hemifrån några timmar men har ändå mest varit ledig, så skönt!

Kvällarna har bestått att stearinljus, te, apelsiner, choklad, tv-serier, några filmer och ett par böcker. Mmmm zen. 

På juldagen drog vi till Lovisa, här syns en del av gänget på julannandagspromenad till en närbelägen, renoverad gård som min svägerska märkte att var till salu. Den låg inbäddad i ett mystiskt skimmer helt isolerat vid en åker, med en häck av granar och björkar runt hela huset. Drömde oss redan bort om ett framtida liv på gården haha.

Mini ville att vi skulle leka ”Ludis födelsedag”. Ok!

Men vet ju redan hur mycket jobb det är med Rikus föräldrars gård som gått i arv i familjen sedan 1800-talet, så nej tack :)))

Stannade en natt, körde hemåt på en grå motorväg och lyssnade på poddis. 

Tagit promenader på ön. 

Med rätt utrustning. Lu vågade inte kisi iklädd sin regnjacka först. 

Idag tog vi en så kallad ”date night” på stan. Som att vi inte skulle ha tittat på varandra tillräckligt haha. 

Gick till vår gamla stammiskrog Lungi och klämde en burgare och Pepsi Max. GUDOMLIGT. 

Shoppade lite på mellandagsrean. En röd klänning som jag tänker ha på nyårsafton, dop och sedan middag i Stockholm, Rikus födelsedagsmiddag och ett bröllop (kan man ha rött på bröllop eller hur var det nu?). Känns värt pengen för fyra användningar på två månader. Vinner praktiskt taget pengar. 

Skulle sedan gå på bio men fanns inget bra så gick hem och klämde säsongspremiären av Black Mirror FYFAAAAN vad bra det var. Guld. 

Jag har fixat vår i vårt hem. Imorgon ryker granen. Känns lite dåligt för den har till och med ett namn och allt – Ragnar. 

Ursäkta mina suddiga mörka bilder men det blev aldrig ljust idag!!! Poängen med denna bild är att min fablässe för gulddetaljer börjar gå överstyr. Måste hitta någon jäkligt ”låg” krukväxt att hålla i min fina Svenskt Tenn-kruka. Kanske några pyttekaktusar?? Ingen vet, får väl ta METRO till Plantagen i Esbo imorgon och utforska (Bemppu är på service. Igen).

2 reaktioner på ”Mellandagskoman

  1. Johanna skriver:

    Bär du rött på bröllop betyder det att du haft ihop det med den blivande maken! Ungefär lika no no som att bära helvitt! Kanske det bottnar i nåt om att inte dra för mycket uppmärksamhet till sig eller nåt? Vet ej men sku inte själv ta rött på bröllop även om annars gärna har det. Eller så gillar man extra uppmärksamhet och bär vad man vill.. :)

    • Smulan skriver:

      Läste nu att Magadelna Ribbing anser detta med rött på bröllop som en helt förlegad och löjlig etikettregel :D men tror ändå jag kör på något mer neutralt just in case efter som det just som du säger är en färg som drar en hel del uppmärksamhet till sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s