Fyra färska


Såå svårt att känna mening med denna blogg men kör på enligt Pia-devisen med att bara skriva om något, vad som helst, och inte tänka så mycket. Suits me.

Det är fredag, klockan är 22, jag har downat en pestopasta till sen middag efter en hektisk vecka och kommer här med Smulans färska fredagstips!
1. Blomman ovan. Finns på Plantagen och kostade typ 5 euro. Tycker den är mycket sympatisk!

2. TV-serien Halt and Catch Fire. Fifaaaan så bra. ”Som Mad Men fast med datskin” går jag runt och upprepar lyckligt här hemma. Finns på HBO Nordic.

3. Det är egentligen min kompis Jennas tips men Other Stories rea! Köpte asfin röd klänning på -50 % och J en läderväska på -70 %

4. Världens bästa ångestdämpare måste ju vara att umgås med barn i 10-års åldern. Ifall du har ett sådant exemplar i din familj eller släkt – gör nåt kul eller släng fram ett ”intressant diskussionsämne”. :D Vi var på herrlandslagets handismatch igår och hade en massa intressanta diskussioner i bilen, bl.a. om höjdpunkterna på år 2017 (musikläger och sverigekryssning (tänk att man är två dagar på en båt och bara några timmar i Sverige!)), om hur mycket eller lite uppmärksamhet man skulle få om man fick ett babysyskon (lite, men kanske en ny cykel) eller på hur många olika sätt man kan äta en hamburgare (många).

Det var allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s